Преглед на услуги

RAM
Disk
vCores
IPs
BW
VPS 2G
Веќе од
M$328.75MXN Месечно
2GB
60GB SSD+CEPH
2
1
40MbpsVPS 1G
Веќе од
M$155.25MXN Месечно
1GB
50GB SSD+CEPH
1
1
20MbpsVPS 4G
Веќе од
M$536.75MXN Месечно
4GB
80GB SSD+CEPH
2
1
100MbpsVPS 8G
Веќе од
M$1,128.75MXN Месечно
8GB
100GB SSD+CEPH
4
1
250MbpsVPS 16G
Веќе од
M$2,653.75MXN Месечно
16GB
240GB SSD
8
1
250MbpsVPS 512
Веќе од
M$143.75MXN Месечно
512MB
25GB SSD+CEPH
1
1
10Mbps